Your comments

Не ной
-ЗЕВС- Фул танк ето точно. Нерас на серве бігав а нашот Півночі думаю Єсли Єво попросити він війдет на хвилинку іншу. Просто якшо керуватсія таким принципом ВІН может еще пару тіжнів буті на нуб евент ВІН почти цілодобово онлайн того зловити его НЕ онлайн буде Важко дай НЕ будеж ж ти пащі одного персонажа. Важа такий варіант РОЗУМНА и обгрунтвоанім дай топового лукові не гоже набіваті коки на персонажах Які падати з 1 пострілу.
Фиш на расмотрениє у же 2 дня . ето два дня стопроцентних винов. тоисть приличная сума кок. + для чево фулам кока. я понимаю что ти не можеш слідкувати за всім і вся , але виділи будь ласка 5 хвилин зайди на серв накинь онлайну тай все, думаю багато гравців скажуть тобі дякую.
Справедливость Восторжествовала
Ти хоч сказать что твоя мишка сама собой виделяла мобов бес никаких настрожк макросов и так дале? тоисть сама ползала по коврику? только при таком раскладе ето не щитаєтса дополнительним ПО.
Фіш вибач що вмішуюся думаю вже все сказано показано і доказано . Постав статус не помилка або відхилено і все закінчим демагогію
ой поки писав відповіли=(
Так будь   -ласка дай  відповідь .Якшо після такої заяви тебе розбанять виходить 2 речі якшо дуже попросити можуть розбанити і за пряме правопорушення причому зловленому на гарячому адміном а не по скрінах чи наклепах. По друге виходить шо якшо ти розкаявся тоді так само якшо всі уссвідомлять свою вину і пообіцяють нічого більше не юзати то можна рощбанювати, абсурд. Бан для того і створений шоб наказати і показати іншим що буде якшо порушувати правила а вийде якшо порушувати правила можна будети безнаказаним.
боже мій пишу на українській віправляє на Якийсь суржик то в усіх так?
Без сумнівів но такоже треба звернути увагу що ти в прямому порядку порушив 20 пункт правил Використана програмне забезпечення відмінне від клієнта сервера. Причому БУВ зловленій на гаряче самим адміністратором. Про що тут может буті мова. Если тобі розбанять Вийди шо якшо порушіті прямого права но пообіцяті шо НЕ буш користуватись поплакатіся то розбанять. Тоді навіщоб банить якшо попросіті и розбанять.Такім чином виходе шо правила є не для всех або їх можна обійті при питань комерційної торгівлі условиях, что Вже самє по Собі являється абсурдом. І на сам кінець якщо ти Чі Не зрозумів що там написано Це вже Твої проблеми дай про що може буті мова Прошу щоб розбанілі попроси Фулк може проканає.